Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@10:55:39 GMT

رابطه رنگ کردن مو و مبتلا شدن به سرطان پستان

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۳۰۴۵

رابطه رنگ کردن مو و مبتلا شدن به سرطان پستان

ایسنا/خراسان جنوبی یک متخصص رادیولوژی در خراسان جنوبی با اشاره به تاثیر رنگ مو بر ایجاد سرطان پستان، گفت: رنگ موها متفاوت و برخی گیاهی یا شیمیایی هستند، اما رنگ موهایی که مواد شیمیایی ناسالمی دارند بهتر است استفاده نشوند.

مهیار محمدی فرد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: چاقی و رژیم غذایی پرچرب و استفاده از مواد غذایی ناسالم و مصرف الکل و سیگار موجب ایجاد سرطان سینه می‌شود و استفاده از ترکیبات هورمونی به مقدار زیاد و به صورت سر خورد و بدون تجویز پزشک نیز خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص رادیولوژی اظهار کرد: استفاده طولانی مدت از قرص‌های بارداری هم خطرناک است، اما هر چه تعداد بارداری و شیردهی بانویی بیشتر باشد عامل ابتلا به سرطان سینه کمتر است و توصیه می‌شود اولین بارداری بانوان زیر ۳۰ سال انجام گیرد.

وی ادامه داد: ورزش کردن و رژیم غذایی سالم باعث می‌شود خطر بیماری کاهش یابد و خطر ابتلا به سرطان سینه چه در افرادی که شیرده هستند و چه در افراد عادی یکسان است؛ پس با روئیت کوچک‌ترین تغییراتی حتماً به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص رادیولوژی با بیان اینکه در زمان شیردهی اگر مادر تحت شیمی درمان قرار دارد بهتر است شیردهی به کودک را قطع کنند، یادآور شد: داشتن روحیه، توکل و عزم و اراده و تصمیم به بهتر شدن در روند بهبودی بسیار تاثیر گذار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سرطان پستان بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد

دکتر مرتضی صانعی طاهری، رئیس انجمن رادیولوژی ایران در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود، با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کار کنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.  

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می پردازند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • فواید نوشیدن چای که باورتان نمی‌شود
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری