Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محققان انگلیسی در مطالعه ای به بررسی این موضوع پرداختند که آیا افسردگی قبل یا در حین بارداری بر رابطه مادر- نوزاد تاثیر می گذارد.

در این بررسی محققان کیفیت تعاملات مادر و نوزاد را هشت هفته و ۱۲ ماه پس از تولد در سه گروه از زنان مورد مطالعه قرار دادند، شامل زنان سالم، زنانی با علائم افسردگی در دوران بارداری و زنانی با سابقه افسردگی اما بارداری سالم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این بررسی ۱۳۱ نفر مورد مطالعه قرار گرفتند: ۵۱ مادر سالم، ۵۲ مادر مبتلا به افسردگی و ۲۸ مادر که سابقه ابتلا به افسردگی داشته اند اما بارداری فعلی آنان بدون مشکل بوده است.

به گفته محققان در دو دوره هشت هفته و ۱۲ ماه مشاهده شد که رابطه مادران و نوزادن در دو گروه مادران افسرده و مادرانی با سابقه افسردگی کیفیت ضعیفتری داشته است. به طور خاص، در هشت هفته، ۶۲ درصد از مادرانی که در دوران بارداری افسردگی داشته اند و ۵۶ درصد در گروه مادرانی با سابقه ابتلا به افسردگی، پایین ترین کیفیت رابطه را با نوزادشان داشته اند که این نسبت در گروه مادران سالم ۳۷ درصد بوده است.

همچنین کیفیت تعامل همه گروه های مادر و کودک بین ۸ هفته تا ۱۲ ماه بهبود یافته که به گفته محققان با گذشت زمان همه مادران و نوزادان می توانند با یکدیگر هماهنگ شوند.

به گزارش مدیکال اکسپرس، محققان تاکید کردند: یافته های ما نشان می دهد متخصصین سلامت روان نه تنها از زنانی که در دوران بارداری افسرده هستند باید حمایت کنند، بلکه مادران باردار با سابقه افسردگی نیز باید تحت نظر باشند زیرا ممکن است آنان نیز در معرض مشکلات تعاملی با نوزاد خود باشند.

پربیننده ترین واکسیناسیون زیر ۶۰ ساله‌ ها با واکسن ایرانی آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۳/۳) بلاهایی که فشار خون بالا بر سر آدمیزاد می آورد آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۳/۴) فایزر و مادرنا حاضر به فروش واکسن به پاییتخت هند نشدند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: افسردگی انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۶۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد

داور داوردان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان سرعین به عنوان یکی از مناطق مهم کشاورزی استان، از طریق اجرای طرح جهاد میدانی توسط محققان متخصص در زمینه زراعت و حفظ نباتات، بهبود و توسعه قابل توجهی را در این بخش به دست آورده است.

وی افزود: این طرح که با هدف ارتقای عملکرد و بهره‌وری کشاورزی در این منطقه اجرا شده است، توانسته با ارائه روش‌های نوین و کارآمد، به تولید بیشتر و کیفیت بهتر محصولات کشاورزی در این منطقه کمک کند.

مدیر جهاد جهاد کشاورزی سرعین با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین اقدامات این طرح، آموزش به روش‌های پیشرفته زراعت و حفظ نباتات به کشاورزان است، گفت: محققان با بررسی علمی و آزمایش‌های میدانی، روش‌های بهینه کاشت و داشت، آبیاری، مدیریت آفات و بیماری‌ها، و استفاده از کودهای طبیعی را به کشاورزان آموزش دادند که این آموزش‌ها منجر به افزایش بهره‌وری و کاهش هدر رفت منابع طبیعی شده است.

داوردان با اشاره به اینکه بررسی و اعمال تکنولوژی‌های نوین در زمینه کشاورزی نیز در این طرح مورد بررسی قرار گرفت، ادامه داد: استفاده از سامانه‌های هوشمند در مدیریت آبیاری، کنترل دقیق میزان کوددهی، استفاده از سنسورها و دستگاه‌های خودکار در تشخیص بیماری‌ها و آفات، از جمله فناوری‌هایی هستند که در این طرح مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات توانستند عملکرد کشاورزی را بهبود بخشیده و همچنین به حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی منابع طبیعی کمک کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین تصریح کرد: طرح جهاد میدانی محققان در بخش زراعت و حفظ نباتات در شهرستان سرعین نشان دهنده تلاش‌های قابل توجه محققان و متخصصین برای توسعه پایدار و بهره‌وری بالا در بخش کشاورزی بوده و علاوه بر ارتقای سطح زندگی کشاورزان، به توسعه اقتصاد منطقه و استان نیز کمک می‌کند.

کد خبر 6100529

دیگر خبرها

  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم
  • فیلم/ وداع جانسوز مادر فلسطینی با نوزاد شهیدش
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران