Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، یک مطالعه جدید هشدار می دهد ، زنانی که با قرص های پیشگیری اقدام به جلوگیری از بارداری می کنند  ممکن است در صورت ابتلا به ویروس کرونا در معرض خطر لخته شدن خون قرار بگیرند.

براساس تحقیقات منتشرشده ویروس کرونا نیز خطر لخته شدن خون را برای افرادی که از داروهای ضد بارداری استفاده می کنند ، افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرص های ضد بارداری حاوی استروژن هستند که می توانند عروق را باریک کنند. افرادی که باردار یا در HRT (درمان جایگزینی هورمون) قرار دارند نیز با همین خطر روبرو می شوند.

دکتر دانیل اسپات ، لیدر این تحقیق  پیشنهاد می کند که رقیق کننده خون - مانند آسپرین - برای هر دو  گروه نقش محافظت کننده ایفا می کند.

وی گفت: در طول این بیماری ، ما به تحقیقات دیگری نیاز داریم تا مشخص کنیم آیا زنانی که در دوران بارداری آلوده می شوند  باید درمان ضد انعقادی را آغاز کنند یا اگر زنانی که قرص های ضد بارداری یا جایگزینی هورمون درمانی مصرف می کنند ، باید آنها را قطع کنند.

دکتر اسپات گفت: ویروس کرونا می تواند باعث ایجاد لخته های خون شود؛حتی در افراد قبلاً سالم.

انسدادها معمولاً در پاها شروع می شود. آنها می توانند به سمت بالا حرکت کنند و باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شوند.

اکنون نگرانی شدیدی وجود دارد افرادی که از قرص های بارداری و هورمون استروژن استفاده می کنند اگر به Covid-19 آلوده شوند ، این احتمال وجود دارد كه لخته شدن خون آنها حتی بیشتر شود که این می تواند نتایج مرگباری داشته باشد.

دکتر اسپات در ادامه گفت: تحقیقاتی که به ما کمک می کند تا درک کنیم که چگونه ویروس کرونا باعث لخته شدن خون می شود. این تحقیق ممکن است دانش جدیدی را در مورد نحوه شکل گیری در سایر تنظیمات و چگونگی پیشگیری از آنها به ما ارائه دهد.

پیوند بین لخته خون و کووید19 COVID-19  پیچیده است.

دكتر اسپات گفت كه مطالعات زيادي با استفاده از مدل هاي نوآورانه حيوانات و بافت ها انجام شده است تا این مسئله بتواند بر روي آنها روشن شود.

با وجود عوارض جانبی احتمالی قرص های بارداری اعم از افسردگی تا افزایش وزن ، بیش از 9 میلیون زن آمریکایی هر چند وقت یکبار آنها را مصرف می کنند.

این قرص ها احتمال چهار برابر شدن افزایش احتمال لخته شدن خون در زنان را دارند.

برای یک زن  خطر مطلق لخته شدن خون فقط یک در هزار است اما ویروس کرونا ممکن است این مسئله را به میزان قابل توجهی بالا ببرد.

دکتر اسپات گفت: "هرچه اطلاعات بیشتری در مورد اثرات کووید19 پدیدار شود ، سؤالاتی مبنی بر اینکه آیا عفونت لخته های خون و سکته های مغزی ارتباطی با قرص های ضد بارداری خوراکی و سایر روشهای درمانی با استروژن دارند یا خیر را بیشتر می کند.

 

نرخ سکته های مغزی از حدود چهار تا هشت در 100 هزار زن جوان در سال دو برابر می شود.

در دوران بارداری  خطر لخته شدن خون چهار تا پنج برابر افزایش می یابد. سازوکارها برای این شرایط و مدت زمان تأثیر پس از قطع درمان ناشناخته است.

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بارداری قرص ویروس کرونا ضد بارداری لخته شدن خون ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی نقش به سزایی دارد. تغییرات هورمونی دوران بارداری موجب تغییراتی از جمله پرخون شدن لثه ها و در بعضی مواقع ویار حاملگی می شود. اسیدی شدن محیط دهان در پی استفراغ ناشی از ویار حاملگی، تمایل به مصرف تنقلات ترش (اسیدی) یا حاوی مواد قندی، خطر پوسیدگی دندان را در این دوران افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: زنان باردار چه مقدار ماهی می‌توانند بخورند؟

مشکلات دندانی و بیماری های بافت های اطراف دندان هم بر سلامت مادر و هم بر سلامت جنین و سلامت نوزاد تأثیر می گذارد. یافته ها نشان می دهد بیماری بافت های اطراف دندان در بارداری می تواند افزایش احتمال زایمان زودرس (تولد نوزاد نارس)، افزایش احتمال تولد نوزاد با وزن کمتر از دو هزار و ۵۰۰ گرم و افزایش احتمال پرفشاری خون در بارداری (پره ‌اکلامپسی) را به همراه داشته باشد.

بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت مستمر در دوران بارداری به ویژه در صورت وجود عوامل زمینه ای در مادر مانند ابتلا به دیابت، راهکار ساده و موثری در تامین سلامت دهان و دندان است. این موارد شامل مسواک زدن با خمیر دندان حاوی فلوراید دو بار در روز و هر بار به مدت دست کم چهار دقیقه، استفاده از نخ دندان و استفاده از دهانشویه های مجاز در بارداری است. همچنین رعایت رژیم غذایی مناسب، به صورت استفاده از رژیم غذایی متعادل حاوی انواع مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامینC، ویتامین D و پرهیز از مصرف بیش از حد مواد قندی نیز احتمال مشکلات دهان و دندان را طی بارداری کاهش می دهد.

ارزیابی وضعیت دهان و دندان قبل از بارداری و نیز طی بارداری در زمان دریافت مراقبت های بهداشتی از نظر وجود جرم، پوسیدگی، التهاب لثه، عفونت دندانی و آبسه امری ضروری است. درمان بیماری های دهان و دندان با نظر دندانپزشک منعی در بارداری ندارد.

در دوران بارداری، مراقبت های دهان و دندان در هفته های ۶-۱۰، ۱۶-۲۰ و ۲۴-۳۰ بارداری انجام می شود و در صورت نیاز به خدمات دندانپزشکی، مادر به دندانپزشک ارجاع می شود. انجام مراقبت دهان و دندان ۳۰-۴۲ روز پس از زایمان نیز ضروری است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229817 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس