Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی ۶۸ مطالعه در آمریکا نشان می‌دهد زنانی که در مناطق با کیفیت بد هوا یا گرمای بیش از حد زیاد زندگی می‌کنند نوزادشان در معرض خطر قرار دارد.

دکتر «بروس بکر»، سرپرست تیم تحقیق از گروه پزشکی کالیفرنیا جنوبی، در این باره می‌گوید: «رابطه مثبت قوی و مداومی بین آلودگی هوا و قرارگیری در معرض گرما و پیامدهای بد بارداری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه می‌افزاید: «گرمایش زمین نه تنها موجب بروز وقایع آب و هوایی نظیر موج گرما، خشکسالی و سیل می‌شود بلکه رابطه نزدیکی نیز با آلودگی هوا دارد بطوریکه هر دو موجب تقویت یکدیگر می‌شوند.»

این تحقیق شامل بررسی ۶۸ مطالعه انجام شده در ایالات مختلف آمریکا بود و در مجموع شامل حدود ۳۲.۸ میلیون تولد بود.

بررسی‌ها نشان داد ۸۴ درصد زنان ساکن در نواحی آلوده شهر با بارداری پرریسک و دارای پیامدهای منفی مواجه هستند.

نتایج نشان داد از مهم‌ترین پیامدهای منفی برای بارداری، زایمان زودهنگام، تولید نوزاد کم وزن و مرده زایی است.

به گفته محققان، دلایل بیولوژیکی موجب پرخطربودن آلودگی هوا و دمای بالا برای مادر باردار می‌شوند.

ذرات ریز موجود در آلودگی هوا می‌توانند از طریق ریه‌ها استنشاق شده و موجب التهاب گسترده در بدن شوند. زنان مبتلا به مشکلات مزمن سلامت نظیر بیماری آسم بسیار در معرض خطر قرار دارند. از اینرو رابطه بین آلودگی هوا و مشکلات بارداری در بین زنان مبتلا به آسم قوی‌تر است.

همچنین گرمای بیش از حد زیاد موجب تغییر توانایی بدن در تنظیم دما می‌شود. گرما ممکن است در زایمان زودهنگام یا تولد نوزاد کم وزن بواسطه تغییر جریان خون به جفت یا ایجاد کم آبی نقش داشته باشد.

کد خبر 4952913

منبع: مهر

کلیدواژه: تغییر اقلیم نوزاد بارداری گرمای شدید ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کووید 19 علیرضا زالی سازمان نظام پزشکی تعرفه های پزشکی سرطان بیماری های قلبی و عروقی دارو تغذیه رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۳۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • ثبت ۱۲۵۳ تولد نوزاد در خراسان جنوبی
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم