Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@21:52:07 GMT

کرونا بر روی زنان باردار چه تاثیری دارد؟

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۳۰۵۱۸

کرونا بر روی زنان باردار چه تاثیری دارد؟

خبرگزاری آریا -
خطر ویروس کرونا در کمین بانوان باردار
کرونا ویروسی است که در کمین همه افراد جامعه است، خطرپذیری ابتلا به این ویروس در زنان باردار بیشتر است.
در مادران بارداری که مبتلا به کرونا می شوند، احتمال زایمان زودرس و سقط بخصوص در سه ماهه نخست بارداری بیشتر است.
به دلیل مشکلات ریوی و تنفسی که از علائم بیماری کرونا است، درگیری ریوی و سرفه های شدید را به دنبال دارد که خطر زایمان زودرس و پارگی کیسه آب را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تاثیر کرونا بر زنان باردار
آیا زنان باردار می‌توانند ویروس کرونا را به جنین خود منتقل کنند؟
هنوز شواهد کافی مبنی بر اینکه ویروس بتواند در دوران بارداری از مادر به جنین منتقل شود یا تأثیر بالقوه این بیماری بر روی کودک وجود ندارد. این موضوع در حال حاضر در دست بررسی است. زنان باردار بایستی موارد احتیاطی مقتضی برای محافظت از خود در برابر این ویروس را به عمل بیاورند و چنانچه علائمی مانند تب، سرفه یا تنگی نفس در خود مشاهده کردند، سریعاً به پزشک مراجعه کنند.
شستن مکرر دست‌ها، پرهیز از روبوسی و دست دادن و خودداری از حضور در خارج از خانه و تماس‌های غیرضروری باید توسط زنان باردار مورد توجه بیشتری قرار گیرد؛ ضمن اینکه احتمال سرایت ویروس کرونا در زنان باردار در زمان حضور در جامعه و ارتباط با افراد دیگر بیشتر از زنان غیرباردار است.
ویروس کرونا در زنان باردار
دوره کمون این ویروس یعنی از زمانی که این ویروس وارد بدن می‌شود تا ظاهر شدن علایم آن 14 روز است و علامت این ویروس نیز تا یک ماه وجود دارد و احتمال اینکه فرد مبتلا خوب شود، 80 درصد است اما در زنان باردار با توجه به پایین بودن مقاومت بدنی امکان بهبودی آنها کمتر از افراد عادی است.
زنان باردار هنگام انجام تصویربرداری و سونوگرافی باید از ماسک استفاده کرده و پزشکان مربوط نیز برای انجام این آزمایشات باید حتماً از ماسک استفاده کنند؛ ضمن اینکه زنان باردار نیز مانند افراد معمولی در چنین شرایطی باید از خوردن غذاهای فست‌فود و خارج از خانه خودداری کنند.
گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

جراحی زیبایی سینه و شکم
تشخیص و درمان اختلالات جنسی
وکیل خانواده (طلاق،نفقه،مهریه و ...)
مشاوره تلفنی طلاق
ویزیت آنلاین هموروئید
مشاوره تلفنی پیش از ازدواج
تماشای فیلم‌ هیجان انگیز با اینترنت رایگان
رزرو تور پرطرفدارترین مقاصد گردشگری نوروز
بهترین قیمت لوازم جانبی موبایل،تبلت ولپتاپ
درمان سریع وقطعی بواسیر بدون درد و خونریزی
زوج درمانی و مشاور خانواده
پاسخ سوالات زناشویی‌ را تلفنی دریافت کنید

منتخب های زناشویی(دانستنیهای ازدواج، نامزدی، عقد، بارداری و زایمان، سالمندی، دانستنیهای جنسی و...) سایر مطالب زناشویی
اثر ورزش بر روی رابطه جنسی

فواید رابطه زناشویی با کیفیت و چگونگی داشتن رابطه زناشویی با کیفیت

اینها قاتلان میل جنسی هستند!! (کاهش میل جنسی)

بزرگ شدن کلیتوریس در خانم ها

آنچه مردان از شریک زندگی خود می خواهند

جوان‌سازی واژن و هر آنچه باید درباره‌ی آن بدانید

تغذیه دوران بارداری ماه به ماه

12 مساله اساسی در یک رابطه جنسی

برای داشتن یائسگی دیرتر چه باید کرد؟

حد و مرز انتقاد از همسر

8 علامت زودرس بارداری

روش های تحریک جنسی و عشق بازی با همسر
سایر مطالب زناشویی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: زنان باردار ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی نقش به سزایی دارد. تغییرات هورمونی دوران بارداری موجب تغییراتی از جمله پرخون شدن لثه ها و در بعضی مواقع ویار حاملگی می شود. اسیدی شدن محیط دهان در پی استفراغ ناشی از ویار حاملگی، تمایل به مصرف تنقلات ترش (اسیدی) یا حاوی مواد قندی، خطر پوسیدگی دندان را در این دوران افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: زنان باردار چه مقدار ماهی می‌توانند بخورند؟

مشکلات دندانی و بیماری های بافت های اطراف دندان هم بر سلامت مادر و هم بر سلامت جنین و سلامت نوزاد تأثیر می گذارد. یافته ها نشان می دهد بیماری بافت های اطراف دندان در بارداری می تواند افزایش احتمال زایمان زودرس (تولد نوزاد نارس)، افزایش احتمال تولد نوزاد با وزن کمتر از دو هزار و ۵۰۰ گرم و افزایش احتمال پرفشاری خون در بارداری (پره ‌اکلامپسی) را به همراه داشته باشد.

بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت مستمر در دوران بارداری به ویژه در صورت وجود عوامل زمینه ای در مادر مانند ابتلا به دیابت، راهکار ساده و موثری در تامین سلامت دهان و دندان است. این موارد شامل مسواک زدن با خمیر دندان حاوی فلوراید دو بار در روز و هر بار به مدت دست کم چهار دقیقه، استفاده از نخ دندان و استفاده از دهانشویه های مجاز در بارداری است. همچنین رعایت رژیم غذایی مناسب، به صورت استفاده از رژیم غذایی متعادل حاوی انواع مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامینC، ویتامین D و پرهیز از مصرف بیش از حد مواد قندی نیز احتمال مشکلات دهان و دندان را طی بارداری کاهش می دهد.

ارزیابی وضعیت دهان و دندان قبل از بارداری و نیز طی بارداری در زمان دریافت مراقبت های بهداشتی از نظر وجود جرم، پوسیدگی، التهاب لثه، عفونت دندانی و آبسه امری ضروری است. درمان بیماری های دهان و دندان با نظر دندانپزشک منعی در بارداری ندارد.

در دوران بارداری، مراقبت های دهان و دندان در هفته های ۶-۱۰، ۱۶-۲۰ و ۲۴-۳۰ بارداری انجام می شود و در صورت نیاز به خدمات دندانپزشکی، مادر به دندانپزشک ارجاع می شود. انجام مراقبت دهان و دندان ۳۰-۴۲ روز پس از زایمان نیز ضروری است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229817 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • رانگنیک: اظهارات اولی هونس تاثیری روی من در ردکردن پیشنهاد بایرن مونیخ نداشت
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان