Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@15:59:15 GMT

دلایل خودارضایی در مردان متاهل چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۱۵۹۸

زمانی که خانمی احساس می‌کند همسرش خودارضایی دارد، اول باید از این ماجرا مطمئن شود. گاهی اوقات خانم‌ها به اشتباه فکر می‌کنند که همسرشان خودارضایی می‌کند.

دلایل خودارضایی در مردان متاهل چیست؟

۱ _. اعتیاد به خودارضایی در دوران مجردی و عدم ترک آن قبل از ازدواج.

۲ _. دیدن زنانی با بدن‌های ویژه و روابط جنسی غیر عادی در تصاویر و فیلم‌های پورن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۳ _. فرد لذت‌های زیادی را چشیده است که دیگر قادر به لذت کافی بردن از همسر عادی خود نمی‌باشد.

۴ _. عدم رابطه صمیمانه، عاطفی و رضایت بخش با همسر.

۵ _. وجود اختلالات جنسی مثل زود انزالی و عدم درمان آن.

۶ _. بعضی خانم‌ها از این شکایت دارند که همسرشان بعد از دوره‌ی بارداری و زایمان، و در اثر مدتی دوری از رابطه جنسی، شروع به خودارضایی می‌کند، دلیل این اتفاق چیست؟

از آنجایی که ممکن است رابطه‌ی جنسی در زمان بارداری و تا چند هفته بعد از زایمان وجود نداشته باشد، آقایان به دلیل نیاز جنسی که در بدن شان است رو به خودارضایی می‌آورند.

این درحالی است که خانم‌ها تا قبل از ماه هشتم بارداری در حالت عادی منعی برای برقراری رابطه‌ی جنسی ندارند.

از آن طرف بعد از آن هم بسته به نوع زایمان می‌توانند بعد از ۴ تا ۸ هفته رابطه‌شان را شروع کنند، اما بعضی از زوج‌ها از ابتدای بارداری تا چند ماه پس از زایمان رابطه‌ی جنسی‌شان را به شکل کامل فراموش می‌کنند و در این موقعیت ممکن است آقایان نتوانند این وضعیت را تحمل کنند و روی به خودارضایی بیاورند.

اگر همسر فرد از این ماجرا مطمئن بود باید چه کند؟

بهترین راه این است که این مسئله را با همسرش در میان بگذارد و به او بگوید از این ماجرا اطلاع دارد. خانم‌ها باید سعی کنند در زمان مناسب این مسئله را با همسرشان در میان بگذارند و بدون اینکه بخواهند به او متلک بیندازند یا سرزنشش کنند اصل موضوع را همانطور که هست بیان کنند و دلایل همسرشان را بشنوند.

ممکن است خانمی با دیدن صحنه‌ی خودارضایی همسرش، از او دلزده شود. در این صورت باید چه کاری انجام داد؟

خیلی وقت‌ها مشکلاتی که منجر به انجام خودارضایی می‌شود به رابطه‌ی جنسی با شریک ربطی ندارد و فقط به دلیل مشکلات روحی و فردی است که تایید این مسئله هم باید توسط پزشک انجام شود و خیلی منطقی نیست خانم بخواهد برای این موضوع خودش را ناراحت کند و مدام این فکر منفی را در ذهنش پرورش دهد که «همسرم، چون من را دوست ندارد، یا، چون من راضی‌اش نمی‌کنم» خودارضایی می‌کند.

اما اگر به محض بیان موضوع، همسرتان به شما بگوید به دلیل اینکه از رابطه‌ی جنسی خودش با شما لذت نمی‌برد دست به این کار می‌زند آن موقع است که خانم حق دارد دلگیر شود. اما جای نگرانی نیست، چون این مشکل با همراهی زوج حل می‌شود نه قهر و دلگیری.

دلیل اصلی خودارضایی مردان متاهل چیست؟

دلایل متعددی دارد، مثلا آقایی که در دوران مجری خودارضایی انجام می‌داده، بعد از ازدواج هم ممکن است طبق عادت و اعتیادی که در این سال‌ها وارد زندگی‌اش شده این کار را ادامه بدهد. مسئله دیگر نبود رابطه‌ی عاطفی و احساسی با همسر و رضایت‌بخش نبودن رابطه‌ی جنسی این افراد است. مردانی که در کنار همسرشان احساس آرامش ندارند ممکن است دست به این کار بزنند. مسئله‌ی مهم دیگر هم اختلالات روحی است که نباید از آن غافل شد و باید حتما آن را زیر نظر پزشک درمان کرد. بعضی وقت‌ها مردان مشکلاتی مانند زود انزالی، دیر انزالی و اختلال نعوظ دارند، اما به جای اینکه به فکر درمان باشند، از رابطه با همسرشان اجتناب می‌کنند و دست به خودارضایی می‌زنند.

بعضی خانم‌ها از این شکایت دارند که همسرشان بعد از دوره‌ی بارداری و زایمان، و در اثر مدتی دوری از رابطه جنسی، شروع به خودارضایی می‌کند، دلیل این اتفاق چیست؟

از آنجایی که ممکن است رابطه‌ی جنسی در زمان بارداری و تا چند هفته بعد از زایمان وجود نداشته باشد، آقایان به دلیل نیاز جنسی که در بدن شان است رو به خودارضایی می‌آورند. این درحالی است که خانم‌ها تا قبل از ماه هشتم بارداری در حالت عادی منعی برای برقراری رابطه‌ی جنسی ندارند. از آن طرف بعد از آن هم بسته به نوع زایمان می‌توانند بعد از ۴ تا ۸ هفته رابطه‌شان را شروع کنند، اما بعضی از زوج‌ها از ابتدای بارداری تا چند ماه پس از زایمان رابطه‌ی جنسی‌شان را به شکل کامل فراموش می‌کنند و در این موقعیت ممکن است آقایان نتوانند این وضعیت را تحمل کنند و روی به خودارضایی بیاورند.

چطور باید برای ترک این مسئله اقدام کرد؟

در مواردی که خودارضایی آقا از زمان بارداری همسر شروع شده، بهتر است زن و شوهر سعی کنند رابطه زناشویی را به صورت مرتب مثل قبل از بارداری از سر بگیرند. همزمان رابطه عاطفی‌شان را تقویت کنند تا هیچکدام از طرفین احساس خلا نکنند.

اما در کل وقتی این موضوع بین زوجی پیش می‌آید، قدم اول طرح مسئله است تا آن‌ها به نتیجه برسند که دلیل خودارضایی، فردی است یا درون رابطه‌ای. بعد از مشخص شدن این قسمت باید حتما به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنند. اگر جلسات مشاوره برای فرد جواب بدهد و مشکل او را حل کند، نیازی به روانپزشک و دارو نیست، اما در موارد اندکی، ممکن است به دارو هم نیاز باشد که توسط روانپزشک تجویز می‌شود.

توصیه‌های عمومی‌تان برای این افراد چیست؟

آن‌ها نباید خودشان را در معرض خطر قرار بدهند. مثلا اگر تنهایی آن‌ها را به فکر خودارضایی می‌اندازد، نباید خودشان را در موقعیتی قرار دهند که تنها باشد. به طور کلی آدم‌هایی که اعتیاد به خودارضایی دارند نباید در مکان‌ها، موقعیت‌ها و در کنار افرادی قرار بگیرند که باعث تحریک‌شان می‌شود و آن‌ها را به سمت خودارضایی سوق می‌دهند.

اگر خانمی متوجه شود همسرش در حال خودارضایی است باید چه عکس‌العملی نشان بدهد؟

زمانی که خانمی احساس می‌کند همسرش خودارضایی دارد، اول باید از این ماجرا مطمئن شود. گاهی اوقات خانم‌ها به اشتباه فکر می‌کنند که همسرشان خودارضایی می‌کند. قدم اول برای حل بحران این است که از انجام این عادت توسط همسرتان به صورت قطعی مطلع شوید، در غیر این صورت اگر بخواهید مشکل خودارضایی‌اش را با او در میان بگذارید و او این کار را انجام نداده باشد، با مشکلات زیادی روبرو می‌شوید.

منبع: بیتوته

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خودارضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است

سعید مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مورد اینکه نتایج ملی‌پوشان تیراندازی ایران در میادین مختلف بین‌المللی به خصوص مسابقات انتخابی المپیک رضایت‌بخش نبوده، اظهار کرد: نتایج خوبی کسب نمی‌شود، در حالی که می‌توانیم جایگاه بالاتری داشته باشیم. در تفنگ و تپانچه دور از انتظار بوده‌ایم. تنها کسی که نتایج خوب را ادامه می‌دهد هانیه رستمیان است. دیگر ملی‌پوشان تیراندازی با روز‌های خوب خود فاصله دارند. روند رو به رشد کاملاً پاره شده و با آن جایگاهی که می‌توانیم باشیم فاصله محسوسی پیدا کرده‌ایم. سهمیه‌های المپیک کاهش پیدا کرده و دوره قبل ۶ سهمیه داشتیم، این دوره ۴ سهمیه گرفته‌ایم، مدال‌هایی که به دست می‌آوریم از دست می‌رود و نتایج خوب قبل تکرار نمی‌شود.  

پافشاری منجر به کسب سهمیه شد

وی درباره اینکه دلیل افت ملی‌پوشان تیراندازی چیست، عنوان کرد: همه چیز دسن به دست هم می‌دهد. مدیریت، کارایی ورزشکار، نقش مربی، تجهیزات و ... تأثیر دارند. با روی کار آمدن رئیس جدید فدراسیون قرار شد تا تجهیزات کاملاً تأمین شود. تغییری در مربیان و ورزشکار ایجاد نشد و البته نفرات جدیدی اضافه شدند. در ماده تفنگ با توجهی که به بخش بانوان شده، دو ملی‌پوش جدید اضافه شده و فاطمه امینی و شرمینه چهل‌امیرانی توانستند سهمیه المپیک بگیرند. در ماده اهداف پروازی هم در دوره قبل توجه شد و نوجوانانی وارد مسابقات لیگ شدند که نتیجه آن کسب سهمیه المپیک توسط محمد بیرانوند شد. همان زمان خیلی از باشگاه‌ها با آمدن نوجوانان مخالفت کردند، اما پافشاری فدراسیون باعث شد تا نتیجه آن را در این دوره انتخابی المپیک ببینیم.  

دلایل افت فروغی قابل بررسی است

رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی تیراندازی در مورد اینکه دلایل افت جواد فروغی چه بود که او در المپیک قبلی مدال طلا گرفت، اما این دوره سهمیه هم نگرفت، تصریح کرد: افت فروغی بلافاصله بعد از المپیک توکیو شروع نشد، چون او توانست در تپانچه میکس مدال طلای مسابقات لهستان را کسب کند. بعد از آن رقابت‌ها بود که مربی فروغی تغییر کرد و توجه لازم به او نشد. برخورد با ورزشکاری که در المپیک طلا گرفته با دیگر ورزشکاران فرق می‌کند. ممکن است مقداری بعد از طلای المپیک افت ایجاد شود، اما ورزشکار دوباره می‌تواند اوج بگیرد. فروغی پیش از المپیک توکیو در جام‌های جهانی برزیل و هندوستان دو مدال طلا گرفته بود، در المپیک طلا گرفت و در لهستان هم به طلای میکس رسید. دلایل افت فروغی قابل بررسی است و می‌توان دوباره او را بازگرداند ولی لازمه آن توجه فدراسیون وقت است.

مرادی درباره اینکه از میان محمد بیرانوند، هانیه رستمیان، فاطمه امینی و شرمینه چهل‌امیرانی می‌توان به کسب مدال در المپیک پاریس امیدوار بود، خاطرنشان کرد: با این روندی که ورزش تیراندازی در میان ملی‌پوشان پیش رفته بعید می‌دانم شانسی برای کسب مدال در المپیک پاریس داشته باشیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • زمان واریز وام تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجویان علوم پزشکی
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • ریس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • آزارهای جنسی در هالیوود + موشن گرافیک
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست انداز
  • اطلاعیه جدید درباره دلایل ردصلاحیت روحانی