Web Analytics Made Easy - Statcounter


اگر نگرش غلطی نسبت به نزدیکی در این دوران وجود داشته باشد ممکن است با کم‌کردن ارتباط جنسی یا متوقف‌ساختن، آن صدمات روحی و عاطفی زیادی به زن وارد شده و در نهایت منجر به تزلزل بهداشت روانی خانواده شود. عضو تیم مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا گفت:

تمایلات جنسی زنان در طول بارداری متفاوت است و برخی افزایش میل جنسی و برخی دیگر کاهش میل جنسی را تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نظر علمی به دلیل آن‌که هورمون‌های جنسی و جریان خون لگن افزایش می‌یابد، انتظار می‌رود که میل جنسی در زنان نیز افزایش یابد.

اما به دلیل دخیل‌بودن عوامل دیگر همیشه این اتفاق نمی‌افتد. به عنوان مثال ممکن است از نظر روحی نگرانی مادر نسبت به سلامت جنین منجر به کاهش میل جنسی او شود. ماننددکتر معترف در خصوص عوامل جسمی مؤثر در کاهش میل جنسی زنان باردار، اظهار داشت:

دردناک‌شدن پستان‌ها، حالت تهوع و استفراغ در هفته‌های اول بارداری و بزرگ‌شدن شکم و سنگین‌شدن در هفته‌های آخر، ممکن است سبب کاهش تمایلات جنسی در زنان شود. البته به‌طورکلی تمایل جنسی تحت‌تأثیر تغییرات فیزیکی، روحی، هیجانی، عقاید و باور‌های فرد است.

برای مثال این موضوع که در گذشته شرایط نزدیکی زوجین به چه صورت بوده، چندبار نزدیکی در طول هفته و با چه تجاربی بوده است و در حال حاضر سلامت و وضع بارداری مادر به چه صورت است، در کیفیت روابط جنسی دوران بارداری تأثیرگذار است.

ترشحات سفید، کرم رنگ و فاقد بو در بارداری طبیعی است

این متخصص با بیان این‌که ترشحات واژینال به دلیل تغییرات هورمونی در طول بارداری افزایش می‌یابد، عنوان داشت: اگر این ترشحات سفید، کرم‌رنگ و فاقد بو باشد و علائمی مانند سوزش و خارش نداشته باشد، معمولاً به طور فیزیولوژیک در بارداری دیده شده و نگران‌کننده نیست، اما با توجه به این‌که ابتلا به عفونت‌ها در طول بارداری می‌تواند سبب عوارضی از قبیل: بالابردن ریسک زایمان زودرس شود، لازم است مادر باردار نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کند.


چند نکته بهداشتی که زنان باردار لازم است رعایت کنند

او در خصوص ضرورت رعایت بهداشت جنسی در دوران بارداری اظهار داشت: به صورت روزانه لباس زیر باید تعویض شود، استفاده از لباس‌های زیر نخی توصیه می‌شود و بعد از شست‌وشو برای خشک‌کردن لباس زیر بهتر است از اتو استفاده شود. زنان باردار پس از دستشویی حتماً از دستمال استفاده کنند

تا رطوبتی روی لباس زیر باقی نماند. بهترین وسیله برای شست‌وشو ساده است و در صورت تمایل نیز می‌توانند از ژل‌های بهداشتی استفاده کنند، اما بهتر است در این دوران از مواد شست‌وشویی که حاوی ید هستند مانند بتادین و همچنین دوش واژینال و لگن آب استفاده نشود.

ادامه فعالیت جنسی در بارداری طبیعی مشکلی ایجاد نمی‌کند

معترف با بیان این‌که در دوران بارداری زنان به حمایت عاطفی نیاز دارند، ادامه داد: اگر نگرش غلطی نسبت به نزدیکی در این دوران وجود داشته باشد ممکن است با کم‌کردن ارتباط جنسی یا متوقف‌ساختن، آن صدمات روحی و عاطفی زیادی

به زن وارد شده و در نهایت منجر به تزلزل بهداشت روانی خانواده شود. به‌طورکلی ادامه فعالیت جنسی در دوران بارداری در افرادی که حاملگی نرمالی دارند، مشکلی ایجاد نخواهد کرد، اما ادامه نزدیکی جنسی در برخی افراد ممنوعیت دارد.

مدت نزدیکی در بارداری کوتاه باشد/ از دخول عمیق اجتناب شود

این متخصص زنان و زایمان در خصوص نکاتی که در هنگام نزدیکی در این دوران باید در نظر گرفته شود، بیان داشت: مدت نزدیکی حتماً کوتاه باشد و باعث خستگی خانم باردار نشود، مقاربت حتماً با آرامی و ملایمت انجام شود و از دخول عمیق اجتناب گردد.

همچنین باتوجه به شرایط بدنی خانم باردار وضعیت‌های بدنی انتخاب شود که فشار به سینه و شکم خانم وارد نشود. بهترین وضعیت، نزدیکی از پهلو است. همچنین در این دوران باید از تحریک پستان‌ها در طول نزدیکی اجتناب گردد. در هفته‌های اول تحریک پستان‌ها به دلیل تغییرات بارداری.

دردناک خواهد بود و در هفته‌های آخر به دلیل این‌که سبب تحریک هورمون اکسیتوسین می‌شود ممکن است احتمال زایمان زودرس را افزایش دهد. همچنین بهتر است برای جلوگیری از ابتلا به انواع عفونت، زوجین قبل و بعد از نزدیکی خود را شست‌وشو دهند.

رسیدن به ارگاسم خطری برای بارداری ندارد

معترف در خصوص باور‌های غلط موجود از نزدیکی در دوران بارداری گفت: برخی افراد تصور می‌کنند انقباض‌هایی که حین ارگاسم رخ می‌دهد ممکن است به جنین صدمه وارد کند، ولی باید اطمینان داشته باشند که رسیدن به ارگاسم هیچ خطری ندارد؛ چراکه قدرت این انقباضات بسیار پایین و گذرا است.

ترس شایع دیگر این است که به جنین حین نزدیکی ضربه و صدمه وارد شود، ولی باید اطمینان داشته باشند که چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد؛ چراکه جنین داخل کیسه آب و عضلات رحم محصور است و از واردشدن ضربه به جنین جلوگیری می‌شود. همچنین دهانه رحم با ماده غلیظی بسته می‌شود

که احتمال نفوذ عفونت‌ها و میکروب‌ها را به رحم کاهش می‌دهد. او افزود: برخی مادران باردار از این‌که مایع منی به داخل واژن ریخته و درنتیجه باعث زایمان زودرس شود، نگران‌اند. البته این مایع ماده‌ای در درون خود دارد که سبب تحریک انقباضات رحمی می‌شود، ولی برای فردی که بارداری طبیعی دارد.

این اتفاق نمی‌افتد. چنان‌چه زوجین از این مسئله هراس دارند می‌توانند از پوشش کاندوم و یا جلوگیری طبیعی استفاده کنند. این متخصص زنان و زایمان در نهایت خاطرنشان کرد: درصورتی‌که مادر باردار تغییری در رنگ، بو، قوام و شکل ترشحات واژن خود دید، به‌خصوص اگر همراه با علائم بالینی بود، بهتر است سریع به پزشک مراجعه کند تا درمان مناسب صورت گیرد.

رابطه جنسی در دوران بارداری در چه صورت ممنوعیت دارد؟

ایشان افزود: افرادی که سابقه زایمان زودرس و همچنین نارسایی دهانه رحم دارند و جفت آن‌ها پایین است، یا افرادی که آب‌ریزش از واژن دارند، نبایستی در دوران بارداری نزدیکی داشته باشند، اما زوجین توجه داشته باشند که فعالیت جنسی صرفاً به معنی دخول در واژن نیست و این افراد می‌توانند ارتباط عاطفی خود با همسرشان را حفظ کنند. این ارتباط می‌تواند

به صورت یک رابطه عاشقانه که موجب ریلکس‌شدن عضلات زن و ایجاد احساس آرامش در او گردد، باشد. مانند بوسیدن، نوازش، ماساژ، در آغوش‌گرفت ن. و… از جمله اعمال جنسی هستند که باعث لذت زن و مرد می‌شود و می‌تواند تا حدودی جایگزین روابط همراه با دخول در زنان باردار با بارداری پرخطر گردد.   منبع: ایران ناز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری رابطه جنسی رابطه جنسی در بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی با حساسیت خاصی به‌ویژه در همین هفته اخیر پیگیری شده که همچنان مقوله برخورد با تماشاگران زن در ورزشگاه، از حفظ شأن و منزلت آن‌ها گرفته تا جایگاه در نظر گرفته‌شده برای آن‌ها و بقیه، مورد نقد و بحث است. در هفته‌های اخیر یکی، دو اتفاق رخ داده که به قرار باب میل عده‌ای شده تا بر طبل رنگ‌ورو‌رفته ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه کوفته و در وصفش با استفاده از رسانه‌های همسو، مطالبی به رشته تحریر درآورده و ژست عالمان پیشگو را گرفته و از این بگویند که «دیدید حق با ما بود».

 

اتفاقات ساده است؛ جیمی‌جامپ زنی از روی سکوی ورزشگاه در اراک خودش را به کاپیتان استقلال رساند و پس از آن هم در رفتاری مشمئزکننده یکی از افرادی که در جمع هواداران سپاهان در تقابل با پرسپولیس، روی سکوی ورزشگاه آزادی نشسته بود، الفاظی زشت خطاب به زنان به کار برد که به قدر کفایت بازتاب داشت. دلواپسان حضور زنان در ورزشگاه که چندین سال مانع از محقق‌شدن این موضوع شده‌اند، با کنار هم گذاشتن همین دو گزاره، به آب و آتش می‌زنند تا دوباره مانع از حضور زنان در ورزشگاه شوند. جالب آنکه حاضر به شنیدن این جمله ساده هم نیستند که اگر مردی هتاکی کرده چرا باید مانع از ورود زنان شد؟ یا اینکه ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه صحه‌گذاشتن بر ناتوانی در اصلاح امور فرهنگی نیست؟

آش آن‌قدری شور شده که در روز‌های اخیر یکی، دو رسانه همسو با چنین تفکراتی به این ایده پروبال داده‌اند که «نکند کار، کار خودشان باشد تا مانع از تحقق کامل پروژه حضور زنان در ورزشگاه شوند». با‌این‌حال، از آنجا که مسئله مدیریت در امور ورزشی از دیرباز پررنگ بوده، در ساده‌ترین اتفاق، طرح پاک‌کردن صورت‌مسئله روی میز گذاشته شده و یکی، دو ورزشگاه به‌سرعت از حضور زنان منع شده‌اند و مابقی هم احتمالا با محدودیت‌هایی همراه خواهند شد.

البته که در این بین، نگرانی‌های دوپهلویی که از سوی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هم مطرح شده، بیش از آنکه دلگرم‌کننده باشد، نگران‌کننده است و بیم آن می‌رود که نقد دلواپسان که بعضا ارتباط نزدیکی با دولتمردان کنونی دارند، آن‌ها را به سمتی هل دهد که تاوانش را فوتبال ایران و سپس زنان مشتاق به تماشای فوتبال دهند.

جالب آنکه در این بین تلاش خواسته یا ناخواسته‌ای صورت گرفته تا لفظ جدیدی برای محدودکردن زنان شکل بگیرد. اگر تا دیروز کلیدواژه «زیرساخت» بهانه خوبی بود تا سد راه ورود زنان به ورزشگاه شوند، به‌تازگی عبارت «کرامت زن» وارد ادبیات مدیران ورزشی شده و با استفاده از آن، باب جدیدی در مقوله ورود زنان به ورزشگاه گشوده شده است.

برای روشن‌ترشدن بیشتر بحث کافی است به نامه وزیر ورزش به فدراسیون فوتبال در هفته اخیر رجوع کرد. در بخشی از آن نامه چنین آمده است که «همان‌طور که مطلع هستید موضوع امکان حضور بانوان محترم علاقه‌مند فوتبال در ورزشگاه‌های کشور در شرایطی مورد موافقت مراجع تصمیم‌گیرنده قرار گرفت که فدراسیون فوتبال به‌عنوان متولی فوتبال کشور و همچنین باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال در جهت بهبود زیرساخت‌ها، ساماندهی هر‌چه بهتر هواداران زن و مرد و همچنین ارتقای جو اخلاقی و فرهنگی حاکم بر استادیوم‌های فوتبال تلاش کنند که متأسفانه نه‌تن‌ها شاهد بهبود شرایط فرهنگی حاکم بر ورزشگاه‌های فوتبال نیستیم، بلکه شاهد بروز و ظهور صحنه‌ها و اتفاقاتی هستیم که هرگز در شأن هواداران ایرانی نبوده و متأسفانه رفتار برخی هوادارنما‌ها زمینه ایجاد خدشه بر منزلت و کرامت زن ایرانی را نیز فراهم کرده است که رصد و کنترل این افراد معدود وظیفه باشگاه‌هاست».

شاید در نگاه نخست این نامه وزیر از سر دلسوزی باشد. البته که احتمالا هم چنین است و وزیر محترم ورزش همان‌طور که خودش در ادامه اشاره کرده «ورزش بدون ارزش را فاقد اعتبار برای نظام جمهوری اسلامی ایران» می‌داند. با‌این‌حال در پس چنین دلسوزی، خط‌و‌نشان ریزی هم دیده می‌شود؛ به‌ویژه جایی که عنوان می‌کند مراجع تصمیم‌گیرنده به‌طور مشروط ورود زنان به ورزشگاه را پذیرفته‌اند. این پیام نهفته در دل چنین جملاتی را، ولی نباید از یاد برد که احتمالا اگر چنین شروطی رعایت نشود، مسئله ورود زنان به ورزشگاه هم اگر ممنوع نشود، محدود خواهد شد.

وزیر ورزش تنها مدیری نیست که کرامت زن را پس از اتفاقات اخیر برجسته کرده است، بلکه همین روز گذشته، مهدی تاج، رئیس فدارسیون فوتبال هم با اشاره به همین کلیدواژه، هشدار داده که می‌تواند مانع از حضور زنان در ورزشگاه شود. برخلاف تیتر‌ها و تأکیدی که رسانه‌های نزدیک به فدراسیون به کار برده و از قول مهدی تاج نوشته‌اند که «حضور زنان در ورزشگاه منع نخواهد شد»، ولی مشخصا در بخشی از صحبت‌های مهدی تاج، تهدید روشنی به کار رفته که نشان می‌دهد او و مدیران بالادستی، به گزینه منع تماشاگران زن از حضور در ورزشگاه فکر کرده‌اند.

تاج، روز گذشته در واکنش به نامه وزیر ورزش درباره اتفاقات رخ‌داده در ورزشگاه‌ها گفت: «جواب نامه وزیر را دادم. ایشان یک نامه‌ای به ما زدند و نگران بودند از وضعیت باشگاه‌ها و حرکتی که باید در باشگاه‌ها از نظر فرهنگی صورت بگیرد که اتفاق نیفتاده است. بنده در جواب گفتم یک‌سری اقدامات را بعد از نامه ایشان انجام خواهیم داد. جلسه در همین دو، سه روز گذاشتیم. هم با خلیج فارس و هم با بانک شهر جلسه گذاشتیم. امروز هم دوباره جلسه دیگری خواهیم داشت. به همه هم اعلام کردیم اگر کسی نمی‌تواند کرامت زنان را حفظ کند و آن‌ها راحت به ورزشگاه بروند و مشکلی پیش نیاید ممکن است ما ورود را منع کنیم».

عبارات کاملا مشخص است؛ اگر کرامت زن حفظ نشود، ممکن است ورود آن‌ها را منع کنیم. حالا و در این بین، با وجود نگرانی‌هایی که این اواخر درباره کرامت زن شکل گرفته، پرسش بسیار ساده‌ای ذهن مخاطب را درگیر می‌کند: به غیر از طرح ممنوعیت زنان از ورود به ورزشگاه و به‌جز همراهی با دلواپسان و رسانه‌های خاص، آیا برنامه‌ای برای بهبود زیرساخت سابق یا کرامت زنان، در دستور کار مدیران قرار دارد؟

دیگر خبرها

  • اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟
  • هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم/ تجاوز جنسی؛ راهی برای نشان دادن برتری آمریکایی‌ها بر فرانسه
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم؛ زن فرانسوی از تجاوز جنسی سربازان آمریکایی به مادرش می‌گوید
  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • عاشق‌ترین دختر پرسپولیسی در روز ممنوع‌الورودی به ورزشگاه! | تصویر
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع