Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@18:54:34 GMT

رابطه جنسي بعد از سقط جنين در چه صورت مجاز است

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۸۲۰۱۹

رابطه جنسي بعد از سقط جنين در چه صورت مجاز است

خبرگزاري آريا -

زني که دچار سقط جنين شده طيف وسيعي از احساسات را تجربه مي کند
شايد تصور کنيد بعد از سقط جنين آمادگي داشتن رابطه جنسي را داريد ولي بدنتان آمادگي نداشته باشد.
بعد از سقط جنين زوجين يک دوره عزاداري در پيش رو دارند که براي هر زوج متفاوت است.
معمولا بعد از سقط جنين، زن از نظر فکري و ذهني به هم ميريزد که حتي با وجود آمادگي جسمي شايد نتواند رابطه جنسي راتجربه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته دکتر روان شناس کاترين مانک Catherine Monkاستاد روان پزشکي دانشگاه کلمبيا، احساسات به هم ريخته شده کاملا طبيعي است.، زنان و همسرانشان بايد بدانند زني که دچار سقط جنين شده طيف وسيعي از احساسات را تجربه مي کند.
رابطه جنسي پس از سقط جنين تبديل به موضوعي پيچيده مي شود و مدت زماني طول مي کشد تا از نظر ذهني و جسمي آمادگي رابطه جنسي را پيدا کنيد و راهنمايي هايي کلي وجود دارد که مي تواند به شما کمک کند اين زمان را به حداقل کاهش دهيد.
بدن شما بلافاصله بعد از سقط جنين آمادگي رابطه جنسي ندارد
به گفته دکتر زو ويليامز Zev Williams مدير بخش غدد درون ريز و ناباروري مرکز پزشکي کلمبيا، نگراني اصلي ما بسته شدن کامل دهانه رحم براي پيشگيري از هر گونه عفونت بالقوه است. پس از سقط جنين دهانه رحم باز مي شود تا بافت جنين خارج شود و بسته به عمر جنين سقط شده بسته شدن آن ممکن است چند هفته تا چند ماه به طول بيانجامد.
قبل از تصميم گرفتن براي داشتن رابطه جنسي، پزشک مي تواند با آزمايش فيزيکي دهانه رحم شما را بررسي کند تا از بسته بودنش اطمينان حاصل کنيد.
يک استثنا در اين بين وجود دارد: اگر بارداري به اصطلاح شيميايي chemical pregnancy داشتيد. يعني تست بارداري شما مثبت بود ولي سونوگرافي آن را تاييد نکرد که تا 75 درصد مي توان آن را به عنوان سقط جنين در نظر گرفت، نيازي به صبر کردن براي رابطه جنسي نداشته باشيد.

بدن زنان بلافاصله بعد از سقط جنين آمادگي رابطه جنسي ندارد
بازگشت ميل جنسي بعد از سقط جنين در برخي زنان مدتي طول مي کشد
فقط به اين دليل که از لحاظ جسمي آمادگي رابطه جنسي بعد از سقط جنين را داريد به معني آمادگي احساسي شما نيست. ممکن است احساس شکست يا ترس تا مدتي شما را رها نکند. البته اين احساس اشتباه است چون اغلب سقط جنين ها در سه ماهه اول به دليل ناهنجاري هاي کروموزومي است و بدن شما نقشي در شکست بارداري ندارد.
زني که با اين احساسات روبرو است بازگشت به صميميت سابق کار سختي برايش خواهد بود.
سعي کنيد تنهايي و عزاداري براي خودتان را کنار گذاشته و رابطه جنسي را امتحان کنيد تا کم کم صميميت سابق بين شما و همسرتان بازگردد و بتوانيد از آن لذت ببريد.
اگر به تنهايي نمي تونيد مشکلتان را حل کنيد بهتر است به يک مشاور مراجعه نماييد.
براي بارداري مجدد بعد از سقط جنين چه نکاتي را بايد بدانيد
احتمالا در مورد دوره انتظار 3 تا 6 ماهه بعد از سقط جنين براي بارداري مجدد شنيده ايد ولي تحقيقات نشان داده است زناني که مدت زمان بيشتري براي اقدام به بارداري مجدد صبر مي کنند نسبت به زناني که 3 ماه منتظر مانده اند، زمان بيشتري طول مي کشد تا باردار شوند.
البته اين نتيجه به اين معنا نيست که بايد بلافاصله اقدام به بارداري مجدد نماييد. بايد اينقدر صبر کيد تا مطمئن شويد بدنتان به سلامت کامل قبل از بارداري بازگشته است.
ضمن اين که علاوه بر تاييد بسته شدن دهانه رحم بايد با آزمايش خون سطح hCG خونتان ( هورمون بارداري ) را بسنجيد که به حالت اوليه بازگشته باشد و شما را به اشتباه نيندازد..
اگر چند بار سقط جنين داشته ايد مي توانيد يک ارزيابي اندوکرينولوژيک باروري reproductive endocrinologist انجام دهيد تا مشکلات پنهاني که منجر به سقط جنين مي شوند را شناسايي نميايد. بسياري از اين مشکلات در صورت تشخيص قابل درمان هستند.
منبع: سيمرغ


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند

فوق تخصص بیماری‌های قلب کودکان و معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: به منظور کاهش خطرات و تأثیرات آلودگی هوا توصیه می‌شود مادرانی که ریسک بارداری بالایی دارند و دارای سابقه تولد فرزند قبلی با انومالی بدو تولد یا سقط مکرر هستند، در سه ماه اول بارداری در محیطی با هوای پاک سکونت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا صبری امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: از جمله تأثیرات آلودگی هوا می‌توان به تأثیرات احتمالی بر بروز بیماری‌های قلبی نوزاد در بدو تولد در صورت تماس مادر با هوای آلوده در سه ماه ابتدایی بارداری، تأثیر بر افزایش میزان مرگ و میر بیماران دارای فشار ریوی بالا، افزایش خطر لخته شدن خون در وریدها و ارگان‌های مختلف، افزایش فشار خون و بستری شدن بیشتر بیماران مبتلا به نارسایی قلبی اشاره کرد.

وی با اشاره به افزایش موارد سکته قلبی و مغزی، نامنظمی قلبی، فشار خون بالا، ترومبوز وریدهای اصلی از جمله تأثیرات آلودگی هوا بر بزرگسالان است، افزود: آلودگی هوا همچنین می‌تواند منجر به بروز موارد آسم و فیبروز ریوی که بر عملکرد قلب و عروق تأثیرگذار است، شود.

فوق تخصص بیماری‌های قلب کودکان و معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی اصفهان تصریح کرد: به منظور کاهش خطرات و تأثیرات آلودگی هوا توصیه می‌شود مادرانی که ریسک بارداری بالایی دارند و دارای سابقه تولد فرزند قبلی با انومالی بدو تولد یا سقط مکرر هستند، در سه ماه اول بارداری در محیط‌هایی با هوای پاک سکونت داشته باشند.

صبری با اشاره به لزوم مراقبت بیشتر در روزهای آلوده از بیمارانی که خطر ترومبوز و لخته شدن خون بیشتر دارند، ادامه داد: بیماران تک بطنی و سیانوتیک یا بیمارانی که عمل فونتان برای آنها انجام شده است یا عمل جراحی تعویض دریچه به خصوص با دریچه‌های فلزی داشته‌اند یا نارسایی قلبی دارند باید در روزهای دارای هوای آلوده مراقبت بیشتری داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم مراقبت بیشتر از بیمارانی که فشار بالای شریان ریوی دارند، خاطرنشان کرد: احساس نیاز در خصوص انجام تحقیقاتی در اصفهان در زمینه آلودگی هوا و تأثیر آن بر بیماری‌های قلبی بدو تولد وجود دارد و در این زمینه در مرکز تحقیقات قلب و عروق کودکان اصفهان اقدام خواهد شد.

کد خبر 751516

دیگر خبرها

  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • آزارهای جنسی در هالیوود + موشن گرافیک