Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@11:56:13 GMT

بارداري موفق، چگونه احتمال آن را افزايش دهيم؟

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۶۵۵۵۱

خبرگزاري آريا -
ممکن است در حال حاضر تمايل زيادي داشته باشيد که باردار شويد و کودکي را به دنياي دو نفره تان وارد کنيد يا اينکه دلتان بخواهد فرزندتان در تاريخ خاصي که در نظرتان است.

به دنيا بيايد اما شايد با خودتان فکر کنيد اين کار امکانپذير نيست، در حالي که با استفاده از برخي روش ها ممکن است بتوانيد اين کار را انجام دهيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 توصيه زير، توصيه هايي هستند که رعايت آنها به شما کمک مي کند احتمال بچه دار شدن تان را افزايش دهيد.

1. وقت شناسي
بزرگ ترين راز باردار شدن اين است که بتوانيد زمان دقيق تخمک گذاري تان را پيدا کنيد. اگر در اين زمان رابطه زناشويي داشته باشيد، در واقع شانس باردار شدنتان را چند برابر کرده ايد. برخي خانم ها فکر مي کنند زمان تخمک گذاري فقط يک روز قبل از چرخه قاعدگي است؛

درست است که در اين زمان شانس بارداري بيشتر است اما هر زمان که شما و همسرتان تمايل به برقراري رابطه داشتيد، بهتر است آن را از دست ندهيد. 1 تا 2 روز قبل از عادت ماهيانه براي بارداري دوران طلايي محسوب مي شود اما اگر دوره شما 28 روزه و کامل است، روز چهاردهم را هم از دست ندهيد. به هرحال برنامه ريزي زماني کليد موفقيت شما محسوب مي شود.

2. خواب
براي مدت هاي طولاني اين نظريه که بعد از رابطه زناشويي بايد به پشت بخوابيد تا احتمال بارداري تان را افزايش دهيد، طرفدار داشته اما اين نظريه هنوز به طور قطعي ثابت نشده است. محققان دانشگاه آمستردام در تحقيقي که سال 2009 انجام دادند، به اين نتيجه رسيدند احتمال بارداري خانم هايي که بعد از ارتباط زناشويي 15 دقيقه دراز مي کشند در مقايسه با خانم هايي که بلافاصله بعد از اتمام رابطه از جا بلند مي شوند، 50 درصد بيشتر است.

به هرحال با اينکه اين موضوع چندان ثابت شده نيست، اما اگر جزو زوج هايي هستيد که مي خواهيد سريع تر به نتيجه برسيد، انجام اين کار هيچ ضرري ندارد.

3. تنش زدايي
بيشتر افرادي که تمايل دارند سريع تر بچه دار شوند، تقريبا نگران و مضطرب اند و اين از نظر رواني تاثير بدي رويشان مي گذارد. اگر استرس نداشته باشيد، هيپوتالاموس غده اي در مغز که هورمون تخمک گذاري را تنظيم مي کند کارکرد درست تري خواهد داشت. پس سعي کنيد از رابطه زناشويي تان لذت ببريد و استرس را از خود دور کنيد.

4. نظم
داشتن رابطه زناشويي هر روز، حتي در دوران تخمک گذاري، لازم نيست و باعث نمي شود شانس بارداري بيشتر شود. به طورکلي در زمان تخمک گذاري اگر يک شب در ميان هم رابطه زناشويي داشته باشيد، به احتمال زياد باردار خواهيد شد چون اسپرم تا 72 ساعت بعد از دخول زنده است. بهترين توصيه اين است که رابطه زناشويي منظمي داشته باشيد و آن را منحصر به دوران تخمک گذاري نکنيد.

5. سلامت
اگر اسپرم ها سالم و قوي باشند، راحت تر مي توانند با تخمک هماهنگ شوند. براي اين مساله راهکارهاي متفاوتي پيشنهاد مي شود:

• اگر اهل مصرف سيگار يا الکل هستيد، حتما آنها را ترک کنيد.

• مواد غذايي سرشار از زينک، فوليک اسيد، کلسيم و ويتامينC و D باعث مي شوند اسپرم ها فعال باشند. پس تا مي توانيد، به استفاده از اين مواد رو بياوريد.

• حمام آب گرم باعث از بين رفتن اسپرم ها مي شود. بنابراين از رفتن به سونا و جکوزي خودداري کنيد.

6. ورزش
ورزش به جز اينکه به شما در داشتن اندامي سالم کمک مي کند، در داشتن رابطه زناشويي خوب نيز عامل مهمي محسوب مي شود اما فراموش نکنيد که فعاليت فيزيکي شديد هم باعث به هم ريختن تخمک گذاري تان مي شود. در واقع اگر قصد باردار شدن داريد، بايد روزي 30 دقيقه ورزش منظم را فراموش نکنيد.

منبع:روزنامه سرمايه

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۵۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: ۴۷ درصد زایمان‌هایی که در استان انجام شده طبیعی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدمهدی مجذوبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ماما با اشاره به نقش مامایی در پروسه سلامت مادر و نوزاد، اظهار داشت: با وجود تلاش جامعه مامایی و مراقبین سلامت، حدود 47 درصد زایمان‌های انجام شده در سال گذشته طبیعی بوده که مستلزم فرهنگ‌سازی و اقدامات گسترده‌تری برای افزایش این مهم است.

وی به نقش اثرگذار ماما در روند زایمان و سلامت مادر و نوزاد، اشاره کرد و گفت: اخلاق حرفه‌ای در روند کار ماما عنصری بسیار مهم است به ویژه در محور جوانی جمعیت و حفظ کرامت مادری، اخلاق حرفه‌ای بسیار مهم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مامایی با اغلب شاخص‌های جهانی سلامت از جمله سزارین، زایمان طبیعی، مورتالیتی نوزاد و مادر در ارتباط است، تصریح کرد: بنابراین تقویت توانمندی این قشر موضوع مهمی است که یاید مورد توجه قرار گیرد.

مجذوبی از برگزاری دوره‌های مهارتی برای ماماها و به‌روزرسانی آن‌ها خبر داد و گفت: بدون شک بخش مهمی از موفقیت در حوزه مراقبت‌های سلامت، مرهون تلاش خانواده مامایی است.

وی با تاکید بر اینکه هنوز روند جمعیت با کاهش مواجه است، اما شیب کاهشی کند شده، عنوان کرد: نقش ماماها در افزایش و طرح جوانی جمعیت انکارناپذیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه سبک زندگی به عنوان عامل اصلی بحران جمعیت مطرح است، تصریح کرد: علوم‌ پزشکی در کنار دیگر دستگاه‌ها وظایفی در این خصوص دارد به ویژه در شهرستان‌ها باید مطالبه از دستگاه‌های اثرگذار مشخص شود‌.

مجذوبی به مسائل و دغدغه‌های قشر ماما اشاره کرد و گفت: برخی مشکلات جامعه مامایی مانند مشکل جذب نیرو منبعث از  سیاست‌گذاری‌های کلان کشور است‌. موضوع فوق‌العاده خاص که طرحی ملی است در طول دو سال گذشته پیگیری می‌شد که در هفته‌های آتی با جزییات ابلاغ خواهد شد و به‌نظر می‌رسد مشمول گروه مامایی نیز خواهد بود.

وی گفت: با توجه به تعدد خدماتی که جامعه مامایی ارائه می‌دهند،  لازم است حمایت‌ها از این قشر پر تلاش و اثرگذار با حمایت مدیران ستادی سر و سامان بیشتری بگیرد.

540 مورد انصراف از سقط در همدان

فاطمه ترکمان‌اسدی در این مراسم، اظهار داشت: این جمع مؤثر مجموعه‌ای ارزشمند، فاخر و اثرگذاری در حوزه سلامت ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در تناسب جمعیتی دانشگاه، حضور مؤثر بانوان ماما باعث تقویت عملکرد حوزه سلامت شده است، تصریح کرد: از حضور تک تک شما در حرفه و نقش‌های مامایی قدردانی می‌کنم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برای افق پیشرو، برنامه‌های متعددی پیش‌بینی شده است که با حضور همه ارکان سلامت به ویژه جامعه مامایی به آن‌ها دست خواهیم یافت، گفت: در حال حاضر 60 درصد مادران باردار، حین بارداری به مراکز  بهداشت مراجعه کرده و از مراقبت‌های مامایی بهره‌مند می‌شوند.

ترکمان اسدی افزود: باید تلاش کنیم تا افراد بیشتری قبل از بارداری به مراکز ما مراجعه کنند و مراقبت‌های بارداری را مبتنی بر مشاوره‌های لازم قبل و حین بارداری دریافت کنند.

وی از فوت 8 مادر باردار در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا باید شاخص‌های مراقبت حین بارداری افزایش کمی و‌ کیفی داشته باشد و امیدواریم که هیچ مادر بارداری به دلیل مسایل مرتبط با بارداری از دست نرود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حاملگی در گروه سنی ویژه، مستلزم مراقبت ویژه و بیشتر است و باید به صورت تیمی در بخش خصوصی و دولتی از این مراقبت‌ها بهره‌مند شوند، گفت: بنابراین از ماماهای بخش خصوصی درخواست داریم در تقویت مراقبت‌های گروه ویژه، همکاری بین‌بخشی بیشتری با ما داشته باشند.

ترکمان اسدی با بیان اینکه به لطف خدا و همت همکاران حوزه بهداشت، در سال گذشته 540 مورد انصراف از سقط داشتیم، تصریح کرد: در این راستا مشاوره‌های فرزندآوری و ازدواج باید ارتقا یابد و منشور کرامت مادری هم در بخش خصوصی و هم دولتی باید مورد توجه باشد. 

وی با اشاره به این ضرورت که قداست و حرمت رشته مامایی با ارتقای توانمندی‌ها حفظ می‌شود و لازم است با تقویت توانمندی‌های این قشر زحمتکش با قوت و قدرت در تداوم توفیقات حوزه سلامت بکوشیم، افزود: از جمله پرچمداران ابربحران جمعیت و سالخوردگی ماماها هستند که لازم است در کنار مدیران عرصه سیاستگذاری و برنامه‌ریز حضور و فعالیت مؤثری داشته باشند تا در کنار هم کشور را از این بحران برهانیم.

رسول سلیمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان  نیر در این مراسم، با اشاره به اینکه حدود پنج درصد از جمعیت کارکنان حوزه درمان دانشگاه معادل 715 نفر را ماماها تشکیل می‌دهند اظهار داشت: یکی از معضلات اساسی جامعه امروز، جوانی جمعیت و کرامت مادری است که ماما در رفع این معضل نقش اساسی دارد.

وی گفت: ماما در کیفیت بارداری و زایمان مادر و نوزاد نقش برجسته‌ای دارد که با حفاظت و حراست از جایگاه مامایی می‌تواند به تقویت کیفیت این پروسه کمک کرد.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • مواج شدن دریا از امشب در خلیج فارس با وزش باد‌های جنوب غربی
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • بارشهای رگباری مناطقی از اصفهان را فرامی گیرد/ کاهش ۳ درجه ای دما
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • ادامه روند افزایش تدریجی دما در خراسان رضوی